lördag 20 juli 2013

Lamai

Så. Igår anlände vi till vårt nya och sista hotell på Koh Samui, det ligger precis vid stranden Lamai och ovanför ligger gatan med alla restauranger, barer och affärer. Men trots att det är nära till nattlivet så är det lugnt och tyst på vår balkong på tredje våningen.

Igår kväll var vi ute med Mickis och Dina. Vi käkade och drack några drinkar på Bondi Bar, bästa stället att dricka sprit på då det är importerat. Efter det gick vi över gatan till baren The Sexy Sex.... En rund bar med strippstång i mitten där det dansades hej vilt. Vi spelade Jenga med en av tjejerna och den som förlorade var tvungen att gå upp vid stången. Dina förlorade och gjorde en värdig liten dans.

När vi tröttnat på Rhianna och ladyboys drog vi ner till Swing bar på stranden. Där drack vi några öl, kollade på snubbar som hade eldshow och doppade fötterna i havet.

En skön kväll som tyvärr tog ut sin rätt idag. Magen är kaos och vi är trötta som fan både Johan och jag. Vi har tagit det lugnt, badat lite och käkade tidigt. Köpte två dvd som vi kan roa oss med. En komedi och Life of Pi.

I morgon ska vi hyra en moppe och se lite mer av ön. Blir kanske en tur upp i bergen sen till västra sidan för att bada.

Just det, var och snackade med tatueraren, ska dit imorgon igen och se ifall han har tid på torsdag. Peppen!!!! Håll en tumme för mig!

Ett kollage av tokigheter.



Johan i bästa tröjan idag. Forza Bajen! Får lyssna på SR i natt då interntcafeerna stänger vid midnatt.....



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar